Hem » 2 grymma TV-serier du inte får missa

2 grymma TV-serier du inte får missa

by Niklas Meurling

Om du gillar TV-serier finns det tusentals olika alternativ att välja mellan, och inkluderar de flesta olika kategorier på marknaden. Det finns dock vissa som är bättre än de andra, exempelvis Sopranos, Game of Thrones och Hannibal, men det finns två serier som man absolut inte får missa, och dessa ska vi titta lite närmare på idag.

Om du gillar TV-serier är sannolikheten även hög för att du gillar andra typer av evenemang som visas på TV, exempelvis Melodifestivalen. Du kan faktiskt till och med slänga in en satsning på vem som ska vinna hela tävlingen, och detta gör du via odds melodifestivalen på en bettingsida online. Kom ihåg att spela ansvarsfullt!

2 av de bästa TV-serierna genom tiderna

Nedan är våra bästa exempel:

Band of Brothers

Det här är onekligen den bästa krigsserien som någonsin har skapats, och är enligt många den bästa serien som någonsin har skapats inom alla kategorier. Den är oerhört gripande och utspelar sig under andra världskriget (från USA:s perspektiv). Här får vi följa Easy Company under krigets gång, allt från träningen innan de skickades till Europa, och får sedan följa krigets utveckling fram till och med att kriget tog slut.

Serien är skapad av HBO och noterbara producenter är Steven Spielberg och Tom Hanks, något som i de flesta fall garanterar en hög nivå av kvalité. Damian Lewis, Ron Livingston, Donnie Wahlberg och Tom Hardy är endast exempel på kända skådespelare som är med i serien.

Om du gillar krigsserier får du absolut inte missa detta mästerverk! Även om du vanligtvis inte gillar krigsserier kommer du möjligtvis att gilla den här serien med tanke på dess starka karaktärsutveckling och handling som inte bara fokuserar på pang-pang. TV i världsklass!

Breaking Bad

Vid första anblick kanske den här serien inte känns riktigt lika spännande som Band of Brothers, men vänta bara. Det finns få andra serier som är lika spännande, välskrivna och rafflande som Breaking Bad. Serien är bland de högst rankade någonsin (enligt IMDB) av en bra anledning.

Här får vi följa Walt, en medelålders högskolelärare som nyligen har blivit diagnostiserad med lungcancer. Han lever i en mindre stad i USA tillsammans med sin fru, son och dotter, och jobbar extra på en biltvätt för att försörja sin familj. Walt inser dock att han behöver tjäna mer pengar om hans familj ska kunna leva ett bra liv när han dör, och börjar därmed koka metamfetamin med en av sina gamla studenter. Vad kan gå fel?

Walt spelas av den oerhört talangfulla Bryan Cranston, och spelar tillsammans med erkända skådespelare som Dean Norris, Aaron Paul och Bob Odenkirk. En serie du absolut inte får missa!

 

You may also like

Leave a Comment