Hem » Sista minuten-resor från göteborg till gran canaria

Sista minuten-resor från göteborg till gran canaria

by Niklas Meurling

Sista minuten-resor från Göteborg till Gran Canaria

Alla älskar en spontan semester och vad kan vara bättre än en sista minuten-resa från Göteborg till Gran Canaria? Så, missa inte chansen att njuta av den fantastiska sanddynerna och det vackra vattnet. Låt oss dyka rakt in i att svara på några vanliga frågor.

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Gran Canaria?

Flygresan från Göteborg till Gran Canaria tar omkring 6 till 7 timmar, inklusive mellantider. Men låt detta inte skrämma dig – glädjen och adrenalinavkopplingen vid ankomsten kommer definitivt att vara värd flygturen!

Vilka är hög och lågsäsong för resor till Gran Canaria?

Gran Canaria är solfylld nästan hela året, men högsäsongen sträcker sig från december till mars, samt juli till augusti. Lågsäsongen, som är billigare och mindre trångt, är vanligtvis mellan maj och juni, samt september till november.

Resan Hög Säsong Låg Säsong
Göteborg till Gran Canaria December-Mars, Juli-Augusti Maj-Juni, September-November
Vad kan man göra på Gran Canaria?

Om du har en aktiv själ, finns det mycket att göra på Gran Canaria. Du kan njuta av vandring, cykling och surfing. Om du bara vill slappna av, kan du ta en lugn promenad längs stranden eller bara ligga och sola.

Kom ihåg, sista minuten-resor ger inte bara en spänning utan kan också spara dig lite pengar. Så varför inte boka en sista minuten-resa från Göteborg till Gran Canaria?

You may also like

Leave a Comment