Hem » Vad kan man skriva till en kille för att starta en konversation

Vad kan man skriva till en kille för att starta en konversation

by Niklas Meurling

Vad kan man skriva till en kille för att starta en konversation?

Let’s face it, att starta en konversation kan vara lite skrämmande ibland, speciellt om det är med en kille du har haft ögat på. Men, vet du vad? Du behöver inte vara Shakespeare för att skapa intressanta och engagerande konversationer. Här är några enkla tips för att styra dig i rätt riktning.

Visa intresse för honom

Alla gillar att känna sig intressanta och speciella. Så varför inte starta konversationen med att fråga något om honom? Kanske något han gillar att göra på fritiden, eller om han har varit på några roliga äventyr på sistone. Du kan skriva något som ”Du ser ut som en person som gillar att resa. Har du varit på några coola ställen nyligen?”

Ha en positiv ton

Håll konversationen lätt och positiv. Komplimanger är alltid trevligt så länge de är genuina. Du kan skriva något som ”Jag älskar ditt leende på den bilden. Vad gjorde du för att vara så glad?”

Använd humor

Humor är det bästa sättet att bryta isen. Alla gillar att skratta. Kanske kan du börja med ett roligt skämt eller en rolig anekdot. Du kan skriva något som ”Vet du vad skillnaden är mellan en snöman och en snökvinna? Snöbollar.”

Bjud in till fortsatt diskussion

Slutligen, låt honom veta att du vill fortsätta att prata. Du kan använda det avslutande meddelandet för att bjud in till mer interaktion. Skriv något som ”Jag gillade verkligen att prata med dig. Vi borde definitivt göra det igen snart.”

Att starta en konversation behöver inte vara svårt. Det viktigaste är att vara dig själv och ha kul under processen. Nu är det dags för dig att gå ut och visa världen vad du kan!

You may also like

Leave a Comment