Hem » Star Bowling – ditt bowling- och nöjespalats i Göteborg 

Star Bowling – ditt bowling- och nöjespalats i Göteborg 

by Karl Magnusson
BOWLING

På Star Bowling i Göteborg kan hela personalen eller kompisgänget samlas för att ha kul ihop. Självklart är det bowling som är nöjespalatsets huvudnummer, men här finns mycket mer än så att hitta på. Och naturligtvis äter och dricker du även gott när du är här.

Kort om Star Bowling:

VadBowling- och nöjespalats
VarOdinsgatan 8, Göteborg
Yta2700 m2

Star bowling – mellan centralstationen och Svingeln

Det är enkelt att ta sig till Star Bowling på Odinsgatan i Göteborg. Nöjespalatset ligger nämligen bara ett stenkast från centralstationen och alla tåg- och busslinjer som anlöper där. Men om du ändå kommer med bil så kan du med fördel parkera i Friggagaraget som ligger en liten bit bort, åt Svingeln-hållet till.

Bowling och shuffleboard för goa stjärnor

Det finns verkligen många olika slags aktiviteter som du och dina polare kan ägna er åt på Star Bowling. Det finns till exempel inte mindre än 16 bowlingbanor och 8 bord för shuffleboard.

Om ni är några stycken så är tipset att boka in er på trekamp eller femkamp för att få ut maximalt med nöje under besöket. Det finns lite olika varianter av dessa att boka:

Trekamp

Välj mellan:

  • Bowling, horse race, golf
  • Raceroom, horse race, skytte
  • Golf, virtual reality, basket

Femkamp

Välj mellan:

  • Bowling, skytte, horse race, basket, golf
  • Rodeo, skytte, raceroom, basket, horse race
  • Golf, rodeo, virtual reality, horse race, basket

Ät lunch eller middag

Självklart behöver du och dina vänner fylla på energinivån medan ni roar er. Törsten kan ni släcka mellan de olika aktiviteterna, i baren som har fullständiga rättigheter.

I restaurangen får ni dagens lunch till standardpris. Om ni är här på kvällstid så bokar ni lämpligen bord i anläggningens steakhouse som har inspiration från USA och har en meny med rätter som tillfredsställer alla smaker.

Det är smart att välja något av alla de paket som erbjuds, där två eller tre rätter i restaurangen kombineras med de aktiviteter ni önskar. Boka allt på en gång så behöver ni inte bekymra er mer. Allting faller på plats när ni är på plats.

För besök i adventstid så väljer de flesta att boka nöjespalatsets populära julbord. Om du är intresserad av det så se till att boka i god tid – även om det finns rum för 300 gäster så tar platserna snabbt slut. Julbordet serveras i år, 2022, fram till den 21 december. Därefter stänger hela anläggningen så att personalen kan få en välförtjänt julledighet i några dagar, innan det brakar loss igen.

All Star Lanes Bowling Alley

Vad är All Star Lanes Bowling Alley, tänker du nu. Är det kanske en VIP-klubb på Star Bowling? Det hade det mycket väl kunnat vara, men nej, det är en bowling- och pubkedja som finns på fyra olika ställen i London. Icke att förväxla med dess göteborgska motsvarighet.

Det är faktiskt svårt att tänka sig att man har lika roligt där som man har i Göteborg. Förutom bowling så erbjuds karaoke och dart. Typiskt brittiskt med andra ord, och knappast något för goa göteborgare.

You may also like

Leave a Comment