Hem » Queen + adam lambert, avicii arena, 20 juli

Queen + adam lambert, avicii arena, 20 juli

by Niklas Meurling

Queen + Adam Lambert stänger ner Avicii Arena den 20 juli

Det är ett välkänt faktum att kombinationen av legender som Queen och mästerliga vokalister som Adam Lambert aldrig misslyckas. Och nu kommer de till Stockholm! Ta fram era konserterbjudanden och korsa av den 20 juli i era kalendrar, för detta är ett tillfälle du verkligen inte vill missa!

Så vad kan vi förvänta oss under den kvällen på Avicii Arena? Inget mindre än en legendarisk show. Med Queen’s ikoniska hits och Adam Lamberts enastående vokaler, kommer folk att prata om den här konserten i åratal.

Datum Händelse Ställe
20 Juli Queen + Adam Lambert konsert Avicii Arena, Stockholm

Vad gör detta till en av de mest efterlängtade händelserna 2022?

Tja, det är inte bara bandet som gör detta så speciellt, utan arenan i sig. Avicii Arena är en hyllning till den bortgångne DJ:n Avicii och har blivit en symbol för mental hälsa. Det är det perfekta stället för att höja stämningen och samtidigt hedra och främja psykisk hälsa.

Queen + Adam Lambert på Avicii Arena kommer att bli mer än bara en konsert, det kommer att bli en upplevelse fylld med musik, glädje och engagemang i ett ämne som berör oss alla.

Så håll utkik efter 20 juli, för det kommer att vara en magisk natt på Avicii Arena med Queen + Adam Lambert. Ser vi dig där?

You may also like

Leave a Comment